•  Fraktfritt vid köp över 1000kr
  •  30 dagars ångerrätt på allt
  •  2-10 dagars leveranstid

    

 

Köp- och leveransvillkor

 

 

- Fraktfritt vid köp över 1000kr

- 30 dagars ångerrätt på alla varor

- 2-6 dagars leveranstid

- Säkra betallösningar genom Klarna samt Payson

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

 

Betalningsalternativ
 

- Kortbetalning
Via Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se. Vi tar inga avgifter för kortbetalning på lamporonline.se

 

- Faktura / Klarna
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. En aviavgift tillkommer på 29kr vid betalning via faktura.

 

- Delbetalning / Klarna Konto
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 19kr tillkommer vid betalning via Klarna konto. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.

 

-Postförskott

Betala varan vid hämtning, pris för postförskott är 75:-
 
 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2-6 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt
Vi använder enbart de större fraktföretagen för att vi skall kunna erbjuda en trygg och snabb leverans av erlagd beställning. Idag skickar vi våra paket med Posten, Schenker, Bring samt DHL beronde på vikt och varans art. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras med 69kr. Vid ordervärde överstigande 1000 kr bjuder vi på fraktkostnaden. För paket som skall skickas till Norge debiterar vi en avgift på 250kr samt paket till Danmark och Finland debiteras kunden 150kr för fraktkostnaden som uppstår.

 

Reklamation och returrätt
Om du vill reklamera alternativt returnera din vara så kontakta alltid oss först via mail så löser vi detta på bästa tänkbara sätt. Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten löser vi detta på bästa tänkbara sätt (reparerar varan om möjligt annars skickar vi en helt ny vara till dig), däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador samt för själva ljuskällan. Du betalar själv den faktiska kostnaden för returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom trettio (30) dagar från det att varan mottagits, (gäller ej vid specialbeställda varor). Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Vid utnyttjande av er ångerrätt skall ni alltid kontakta oss före ni skickar tillbaka paketet, paketet skall alltid skickas som företagspaket.

 

Företagsköp
För köp genom företag där företagsnamnet står på kvittot gäller köplagen.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (12 arbetsdagar), fakturerar vi dig 400kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Drift & produktion: Wikinggruppen
Inomhusbelysning
Utomhusbelysning
Övrigt